نگهداری و پرورش گل نرگس شیراز در باغچه و گلدان
گل نرگس شیراز ,گل نرگس شیرازی,گل نرگس شیراز عکس,گل نرگس شیراز کریستالی,گل نرگس شیراز,گل نرگس شیرازی,عکس گل نرگس شیرازی,پرورش گل نرگس شیرازی,دشت گل نرگس شیراز,قیمت گل نرگس شیرازی,کاشت گل نرگس شیرازی,الگوی گل نرگس شیرازی,عکسهای گل نرگس شیراز,عکس از گل نرگس شیراز,عکس گل نرگس در شیراز,اموزش گل نرگس شیراز کریستالی,شعر گل نرگس شیراز,عکس گل نرگس شیراز,تصاویر گل نرگس شیرازی,عکس دسته گل نرگس شیرازی,دانلود عکس گل نرگس شیرازی,عکس های گل نرگس شیرازی,تصاویر گل نرگس شیراز,پرورش گل لاله شیرازی,پرورش گل نرگس شیراز,زمان کاشت گل نرگس شیرازی,پرورش گل نرگس در شیراز,قیمت گل نرگس شیراز
در این مطلب از سایت جسارت به نگهداری و پرورش گل نرگس شیراز در باغچه و گلدان می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
سرده? نرگس (نام علمی: Narcissus) گیاهی از خانواده نرگسیان (Amaryllidaceae) و راسته مارچوبگان میباشد. گیاهی دائمی و پیازدار میباشد. پیازهای آن درشت و دارای ورقههای فلسی یا مطبق است. به عبارت دیگر پیاز آن میتواند چندین سال متوالی گل دهد و گل آن همه ساله درشت تر گردد. گلهای نرگس به رنگ سفید، زرد، نارنجی، کم پر و پُر پر هستند. برگهای این گیاه از بن ریشه بصورت صاف یا شیاردار بیرون میآیند و در طول ساقه قرار میگیرند. نرگسها به اندازههای مختلف یافت میشوند از گلهای 5 اینچی روی ساقههای 2 فوتی گرفته تا گلهای 5/0 اینچی روی ساقه 2 اینچی.
گل نرگس شیراز
گل نرگس از آن گلهاست که بویش از فاصلهها، سرمست میکند. این گل زیبا عطر و بوی فریبندهای دارد، گل خاطرهها و یادهاست. نهتنها شکل خاص و منحصر به فرد این گل چشم را مینوازد بلکه گفته میشود نرگسزارهای شهر بهبهان در استان خوزستان آنچنان پربار بودهاند که در فصل گلدهی رنگ یکدست سفید و زرد، موجی از لطافت را درکوی و برزن میپراکنده و از فاصلههای دور عطر این نرگسزارها استشمام میشده است. همینطورحوالی شهر کازرون در استان فارس و حاشیههای دریاچه پریشان، میزبان این گل بوده و هستند. شاید یکی از دلایلی که این گل جایگاه ویژهای در ادبیات، افسانهها و قصههای ایرانزمین دارد همین پهنه گسترده رشد آن در این سرزمین باشد.
نرگسها شاید آسانترین و مطمئنترین پرورش از میان خانواده تمام گلها هستند و برای افراد مبتدی در باغبانی ایده آل است. پیاز و برگها حاوی کریستالهای سمی هستند که فقط حشرات اصلی میتوانند بدون آسیب رساندن به آن از آن مصرف کنند هر چند ممکن است جانوران آنها را از زیر خاک بیرون بیاورند. گل و ساقه این گیاه سمی نیست فقط پیاز این گیاه است که بسیار زهرآگین است. نوع زرد رنگ آن از نوع سفید رنگش سمی تر است. سقراط این گیاه را به دلیل سمی بودن «گردنبند خدایان دوزخ» مینامید.